Pikatiedote


Tarjoamme palvelua ja asiantuntemusta.  Autamme asiakasta löytämään itselleen sopivimmat tuotteet.  Käytä osaamistamme hyväksesi.

 WeberW Uudet Weber kaasuttimet


Lahti2015
Osastomme Lahdessa Classic Motorshow 2015
JaguarXK1203xDCOE640
Webereitä!
Meillä on myynnissä aitoja euroopassa tehtyjä Weber-kaasuttimia. Emme myy kiinalaisia kopioita. Olemme tehneet töitä kaasareiden kanssa jo yli 20 vuotta ja oppineet sen että on kaikille parempi myydä kunnollista laatua. Toki pitää olla ylpeä siitä että Weberitkin on noteerattu samaan arvostettujen kopioitujen tuotteiden kastiin kuin Rolexit ym. Toimitusaikaa aidoille Weber-kaasuttimille tarvitaan yleensä 7-15 päivää. Suosituimmat DGV ja ICH mallit löytyy usein suoraan hyllyltä. Räätälöimme tarvittaessa Weberin osumaan osiltaan ja säädöiltään mahdollisimman mukavasti autoosi.

WeberMadeInSpain300WeberCarburatoreItalyBologna300
Weberin kaasuttimia on valmistettu Italiassa Bolognassa vuodesta 1923 alkaen. Webereitä on jo 70-luvulla valmistettu muissakin maissa, kuten Espanjassa ja myöhemmin Yhdysvalloissa. Weberin tehdas Italiassa Bolognassa valmisti suurimmillaan 7 miljoonaa kaasutinta vuodessa. Bolognan massiivinen tehdas  sulki ovensa vuonna 1992-93 laman ja katalysaattorien puristuksessa. Sen jälkeen virityskaasuttimien työkalut ja muotit siirrettiin pienempään Espanjan tehtaaseen. Espanjassa oli tehty jo 70-luvulta saakka monia vakiokaasareita, mutta 90-luvun puolivälin paikkeilta alkaen kaikki virityskaasaritkin on tehty Espanjassa. Espanjalaisten työn jälki vastaa italialaista yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Isorunkoiset DCO sarjan kaasarit on pitkään olleet pinnaltaan karkeaa valua. Vasta 2013 saapuivat ensimmäiset siistivaluiset espanjalaiset DCO sarjan Webrut. Silloin vasta investoitiin uusiin valumuotteihin. Monet mallit siirtyivät täsmälleen samoina italian kaudelta Espanjaan kuten esim 45 DCOE 152 joka esiteltiin italiassa jo 80-luvun lopulla. Italian malleissa on 3 progressioreikää tyhjäkäynnissä, mutta nykyään 152 mallin saa tilattua kolmella tai neljällä progressioreiällä. Kaikille uusille Webereille tarjotaan vuoden takuu kuten aina ennenkin. Takuutapausten määrä on pysynyt ennallaan italian aikaisista espanjan aikakauteen. Kymmeneen vuoteen mahtuu edelleen yhden käden sormilla laskettava määrä runkoja joissa on valuhuokonen kohokammiossa ja tyhjentää bensat ulos. Käytännössä kuulalaakeroitujen virityskaasuttimien käyttöikä vaikuttaa olevan keskimäärin 30-50 vuotta. Tämän ikäiset webrut on yleensä kunnollisen läpikäynnin tarpeessa palvellakseen taas seuraavat 30-50 vuotta.

Numero mallimerkinnän (DCOE) jälkeen, kertoo mistä kehitysversiosta on kyse. Esim 40 DCOE 151 on kehitysversio järjestynumeroltaan 151. Jotkut numerot suunniteltiin alkuperäisasennukseen tiettyä automallia varten, ja joitakin malleja myytiin jälkiasennuskäyttöön. Kehitysversion numeron suuruudesta näkee suuntaa antavasti minkä ikäluokan kaasarista on kyse, tai ainakin sen milloin kyseinen malli on ensimmäistä kertaa esitelty. Esim 40 DCOE 32 on Alfa Romeota varten tehty malli 60-luvun lopulta. Mallinumero 40DCOE 44-45 ajoittuu 70-luvun puoliväliin. 40 DCOE 138-139 osuu 80-luvun loppupuoliskolle. Kun numerot on peräkkäiset, on kyse parista jossa on jo tehtaalta tullessaan ollut varusteet kuten synkkavivut vasemmaksi ja oikeaksi kaasariksi. Nykyinen malli 40 DCOE 151 on yksittäinen kaasutin joita vaan laitetaan tarvittava määrä riviin ja vaihdetaan vivut ym varusteet sopimaan jotta juttelee yhteen.
WeberDCOEVintage
Weber DCOE 60-luvulta. Wanhan logon EW-kirjaimet tarkoittavat muuten miestä merkin takana. Edoardo Weber. Vanhempien, 60-lukuisten, Weberien kyljessä lukee Brevettato, joka tarkoittaa patentoitu. Useissa lukee myös Bologna eli kaupunki jossa tehdas sijaitsi, ja joissain Made in italy. Tipo tarkoittaa tyyppiä joka yleensä oli meistetty kaasarin kylkeen tai laippaan. Kaasareiden mallimerkinnät tulevat yleensä enemmän tai vähemmän suoraan Italian kielestä. Doppio Corpo Orizontale on 2-kurkkuinen vaakaimu, DCO. Mallimerkintää edeltävä numero tarkoittaa kaasuläppien kokoa.

WeberWorldFamous 

Weber 40 DCOE 151

vaakaimukaasuttimet (=sivuimut), 2 kpl yksittäistä kaasutinta. Rikastin on vaijerivetoinen ja käyttövalmis. Paikalla on tehtaan jäljiltä 42mm pitkät imutorvet,  30mm kurkku. 115 pääsuutin. F11 seosputki. 200 ilma. 45 tyhjäkäynti. 40 pumppu. 175 neulaventtiili. Tarjolla on kolme eri hintatasoa joissa kaikissa lähtökohtana samat kaasarit. Kyse on vaan siitä paljonko tavaraa kerätään kaasareiden mukaan. Kalleimmassa eli helpoimmassa vaihtoehdossa olemme keränneet 840 hintaiseen pariin nämä tarpeelliset lisäosat mukaan: Synkkavipupari vaihdettu kaasareiden väliin. Paikalla olevien vakiosäätöjen lisäksi mukaan tulee 8kpl ylimääräisiä suuttimia, esim yhdet pääsuuttimet ja ilmasuuttimet oman valinnan tai suosituksen mukaan. Bensalinjaan vaihdettu toiselle kaasarille banjoliitin T-mallia, toisessa mutka jolloin saa letkun kulkemaan suoraan ensimmäisen kaasarin läpi ja kiinni toiseen. E85 yhteensopiva.

Hinta: 780 eur/pari tehtaan jäljiltä, lisäosilla 840 eur/pari. Nyt tarjolla myös säästöhinta, jolloin tehdaskaasareista poistettu imutorvet ja bensaliittimet. 690 euroa parilta. 345 e /kpl. 

 Weber45DCOE152

Weber 45 DCOE 152

Vaakaimukaasuttimet. 2 kpl yksittäistä kaasutinta. Rikastin on vaijerivetoinen ja käyttövalmis. Paikalla on tehtaan jäljiltä 65mm pitkät imutorvet, 36 kurkut, F16 seosputket, 145 pääsuuttimet ja 155 ilmat. Tyhjäkäynti 55F8. Kiihdytyspumppu 45. Progressioreikiä 4 kpl. Tarjolla on kolme eri hintatasoa joissa kaikissa lähtökohtana samat kaasarit. Kyse on vaan siitä paljonko tavaraa kerätään kaasareiden mukaan. Kalleimmassa eli helpoimmassa vaihtoehdossa olemme keränneet 840 hintaiseen pariin nämä tarpeelliset lisäosat mukaan: Synkkavipupari vaihdettu kaasareiden väliin. Paikalla olevien vakiosäätöjen lisäksi mukaan tulee 8kpl ylimääräisiä suuttimia, esim yhdet pääsuuttimet ja ilmasuuttimet oman valinnan tai suosituksen mukaan. Bensalinjaan vaihdettu toiselle kaasarille banjoliitin T-mallia, toisessa mutka jolloin saa letkun kulkemaan suoraan ensimmäisen kaasarin läpi ja kiinni toiseen. E85 yhteensopiva.

Hinta: 780 eur/pari tehtaan jäljiltä, lisäosilla 840 eur/pari. Nyt tarjolla myös säästöhinta, jolloin tehdaskaasareista poistettu imutorvet ja bensaliittimet. 690 euroa parilta. 345 e kpl.

 

Weber 45 DCOE 9

Nyt saatavana uutena vanhan liiton mallinen vaakaimuwebru. Tässä kohokammion kansi on vanhaa mallia jossa ei ole "siivekkeitä" kuten 151 ja 152 malleissa. Ei  myöskään by-pass säätöruuvejä kyljissä. Näyttää siis samalta kuin 60-luvullakin. Rikastin löytyy tästäkin mallista. Nämäkin kuten kaikki muutkin oikeat webrut nykyään on tehty espanjassa. Malli 45 DCOE 9 on esitelty ensimmäistä kertaa 60-luvun puolivälin paikkeilla ja oli aikanaan alkuperäisasennuksena Aston Martinissa ja sitä myytiin myös virityskäyttöön. OLD-KOOL !

Hinta 420 e kpl tehdassäädöillä.

 

Weber 48 DCO

Isorunkoiset vaakaimut ilman rikastinta. Imusarjan sivulla sama pulttijako kuin pienemmissäkin. Paikalla 42 mm kurkut. Nämä 48 kokoiset saatavilla vain kahtena yksittäisenä samankätisenä kaasarina joita ei ole synkatty keskeltä yhteen.

Hinta: 1090 eur/pari

 

Weber 50 DCO

Isorunkoiset vaakaimut ilman rikastinta. Imusarjan sivulla sama pulttijako kuin pienemmissäkin. Paikalla 46 mm kurkut. Nämä saadaan tilattua valmiiksi parina jossa synkkavivut keskellä.

Hinta: 1150 eur/pari

 

Weber55DCO

Weber 55 DCO

Isorunkoiset vaakaimut ilman rikastinta. Paikalla 48 mm kurkut. Nämä saadaan tilattua valmiiksi parina jossa synkkavivut keskellä kuten kuvassa.

Hinta: 1180 eur/pari

 

Weber40IDFuusi
Weber 40 IDF
. Pystykaasuttimet. Ei rikastimia, kuten ei IDA:ssakaan. Ilman imutorvia. Hinta 370 e kpl kuvassa. 740 e pari.

Weber 40 DCNF. Ulkomitoiltaan pienikokoiset pystykaasuttimet. Rikastimilla. Läpät samalla akselilla aukeaa yhtaikaa. Oma jako imusarjaan, 52x85mm. E85 yhteensopiva. Hinta 490 e kpl.

Weber44IDFuusiNoChoke
Weber 44 IDF. Pystykaasuttimet. Ei rikastimia, kuten ei IDA:ssakaan. Hinta 385 e kpl. 770 e pari. Kuvassa.

Weber 48 IDF. Pystykaasuttimet. Ei rikastimia, kuten ei IDA:ssakaan. Hinta 820 e pari.

IDF kaasarit mahdollista tilata myös rikastimen kanssa. Lisähinta rikastinmallista 40 IDF +60 e kpl. 44 ja 48 IDF +80 e kpl.

 

Weber48IDA

Weber 48 IDA. Legendaa saatavilla uutena. Tämä on juuri se kaasutinmalli jota käytettiin 60-luvulla formuloissa, sekä mm AC Cobrassa ja Shelby Mustangissa. V-8 kielellä 4 kpl 48 IDA kaasaria vakiokurkuilla virtaa yhteensä 1930 CFM. Vaihda kurkut pienempiin niin CFM-lukema pienenee, ja isommilla kurkuilla kasvaa. E85 yhteensopiva. Hinta 1140 euroa pari.

Uusia Webereitä valmistetaan jatkuvasti. Uudet Weberit on valmistettu Espanjassa jo viimeiset 20 vuotta. Aiemmin ne tehtiin Italiassa. Meillä ei myydä mitään Kiinassa tai Taiwanissa tehtyjä kaasuttimia. Jossain on myynnissä Weber IDF ja IDA kopioita jotka on tehty Kiinassa Empi HPMX nimellä ja joskus niitä kutsutaan Webereiksikin. Dellorton valmistus loppunut. Uusia DHLA/DRLA kaasuttimia ei saada lisää. Suuttimia ja varaosia on tarjolla silti Dellortoonkin varsin hyvin. Melkein yhtä hyvin kuin Weberiin ja paljon paremmin kuin Solexiin.

Uusia vakio Webereitä

Tässä useita suosittuja yleismallisia vakiokaasuttimia. Valitsemalla vakiota isomman kaasarin, voit käyttää myös näitä viritysluonteisena. Sovitettavissa useisiin eri autoihin. Saatavilla myös merkkikohtaisia, suoraan sopivia. Katso ne tämän sivun lopusta. Tässä listattu edullisemmat, yleismalliset joiden mukana ei tule laippoja eikä tiivisteitä. 

Weber34ICHmallit
* Weber 34 ICH. Tässä tarjolla yleismallisena korvaavana kaasuttimen joka sovitetaan entisen tilalle. Saatavilla useaan autoon myös merkkikohtaisia sarjoja joissa kaasarin lisäksi suoraan sopivat osat ja tarpeet mukana ja paikalla. Katso merkkikohtaiset tämän sivun lopusta.  Kiinteä kurkku. Kurkun koko 34ICH mallista riippuen 25, 27 tai 29mm. Tässä on vaijerivetoinen manuaali rikastin. Soikea pultinreikä eli, pulttijaossa imusarjaan on pelivaraa, jako kahdella pultilla 60-65 mm. Ylhäällä halkaisija putsarille 52 mm. Muovikoholla. 175 neulaventtiilillä. Valmis paikka virranjakajan alipaineelle. E85 yhteensopiva. Tehdassäädöt on bensalle. E85 säädöt ja muutos-osat löytyy hyllyltä.

- 34 ICH 2/350 kaasutin 29 kurkulla isolle koneelle. Ei kaasuvipua. Ei magneettiventtiiliä. Paikalla 50 tyhjäkäyntisuutin. 165 pääsuutin. F6 seosputki. 190 ilmasuutin.  Isolle koneelle. (Kuvassa oikealla.) 255 euroa.

- 34 ICH 9/350 kaasutin 25 kurkulla pienelle koneelle ( noin 1100-1300cc). Kaasuvipu on paikalla. Magneettiventtiili on paikalla jälkikäynnin estoa varten. Mahdollista myös vaihtaa magneettiventtiilin tilalle tavallinen kanta. Paikalla 45 tyhjäkäyntisuutin. 125 pääsuutin. F7 seosputki. 125 ilmasuutin.  (kuvassa vasemmalla.) Hinta 265 euroa.

+25 euron lisähintaan saa tehdassäätöjen lisäksi mukaan 3 kpl valinnaista tai meidän suosittelemaa suutinta sekä paperitiivisteen kaasarin alle.

Weber32-36DGV
* Weber 32/36 DGV. Se kaikista suosituin ja arvostetuin Weberin korvauskaasutin. DGV on helppo, selkeä ja taloudellinen, mekaanisesti vaiheittain aukeava kaasutin käsiryypyllä.  Kiinteät sisäkurkut 26 ja 27 mm. Säädettävissä n.1600 - 2600 vakiokoneisiin. Viritysluonteisena pienempiinkin. Ainoa ruuvattava säätö on tyhjäkäyntiseokset, muut säädöt tehdään suuttimia vaihtamalla. Uudessa kaasarissa paikalla nämä suuttimet: Tyhjäkäynnit 55 ja 50. Pääsuuttimet 140 ja 135. Seosputket F50 ja F6. Ilmasuuttimet 165 ja 160. Kiihdytyspumppu 50 ja neulaventtiili 200. Kaasuttimen pulttijako imusarjaan on 46 x 93 mm, sopii siis kiinnitykseltään suoraan monet Fordit, Opelit, Ladat, BMW:t, ym. Sovitelaipan kanssa monet japsit, Opelit, VW:t, BMW:t ym. Kunnolliset ohjeet DGV asennukseen ja säätön löytyvät sivuiltamme info-ruudusta kohdasta vinkkejä. Kaasuttimen korkeus alapinnasta ilmanputsarin kiinnitystasoon 85mm. Alapinnasta rikastinläpän yläreunaan alle 120mm. Korkeus yhdessä 65mm puhdistimen kanssa 155mm. Maksimi bensanpaine pumpulta 0.20bar. Monet vakiopumputkin siis tekevät liian kovan paineen. Säädin väliin tai pumppu vaihtoon jos painetta on liikaa. Nämäkin Weberit on aitoa eurooppalaista tavaraa, eikä mitään rantarolexeja. E85 yhteensopiva. 
Hintavaihtoehdot 32/36 DGV Weberille:
- 290 euron hinta on pelkkä täydellinen kaasutin tehtaan vakio-osilla eikä mitään muuta. Kuvassa yllä.
- 330 euron hintaan sisältyy paikalla olevien suuttimien lisäksi 4 ylimääräistä suutinta Sinun autoosi harkittuna. Mukaan tulee myös purkukuva kaasuttimesta ja paperitiiviste kaasarin alle ja tiiviste ilmanputsaria vasten.
- 360 euron hinnassa mukaan tulee 5 mm lämmöneristelevy kaasarin alle, kohokammion kannentiiviste sekä paperitiiviste ilmanputsaria vasten. Suuttimia 8 kpl sekä purkukuva.

AdapteriJapsi300
* Sovitelaippa
jolla yleisin japanilaisjako 45x80 muutetaan Weberille 46x93 sopivaksi. Toyotat, Suzukit ym. Mittaa ja varmista nykyisen kaasarin jako imusarjasta. Pitkä sivu keskeltä keskelle pulttia 80mm. Muitakin japsikaasarin jakoja on olemassa. Laippa on 12mm korkea ja hintaan sisältyy tiivisteet laipan alle ja päälle sekä tarvittavat pultit ja mutterit. Hinta sovitelaipalle 65 euroa. 

* Sovitelaippa jolla pienempi japanilaisjako 36x63 muutetaan Weberille 46x93 sopivaksi. Pienet Datsunit ym. Mittaa ja varmista nykyisen kaasarin jako imusarjasta. Pitkä sivu keskeltä keskelle pulttia 63mm. Muitakin japsikaasarin jakoja on olemassa. Laippa on noin 12mm korkea ja hintaan sisältyy tiivisteet laipan alle ja päälle sekä tarvittavat pultit ja mutterit. Hinta sovitelaipalle 90 euroa.

20120314 038p
* UUTTA. Weber 32/36 DGV tarjolla myös mallia jossa molemmat kaasuläpät aukeavat yhtä aikaa. Jos pienin mahdollinen kulutus ei ole päällimmäinen kriteeri vaan haet sen verran räväkkyyttä mitä nyt yhdellä kaasarilla on saatavilla niin tässä on hyvä ehdokas.  Tähänkin malliin on saatavilla samat varustelisäykset kuin tavalliseen DGV malliin, esim 4 suutinta ja tiivisteet +40 euron lisähintaan. Hinta yhtäaikaa aukeavalla DGV kaasuttimelle vakiosuuttimilla on 375 euroa.

Weber36DCD
* Weber 36/36 DCD. Legenda suoraan 60-luvulta. Mekaanisesti vaiheittain aukeava pystykaasutin 46x93 jaolla. Etuna vaihdettavat kurkut (18-27mm). Kurkkujen laajan skaalan ansiosta säädettävissä toimimaan jo hyvin pienellekin koneelle. Noin 1000cc alkaen. Suurimmillaan maastureissa 6-koneissa. Hankaluutena kisakaasarityylinen rikastin (ei avaa kaasuläppää kun ryypyn vetää päälle) sekä osittain DCD mallin omat säätöosat. Ilmasuuttimet ja seosputket ovat DCD sarjan omia. Pääsuuttimet ja tyhjäkäyntisuuttimet vaihdetaan helposti ulkopuolelta kohokammion sivuilta. Pääsuuttimet samoja kuin DGV mallissa. Paikka virranjakajan alipaineelle. E85 yhteensopiva. Kiihdytyspumppu mekaaninen mäntäpumppu, eikä kalvolla kuten monissa muissa. Tätä kaasaria odotetaan saatavaksi vuoden 2015 aikana. Hinta 490 euroa.

Weber38DGMS
*Weber 38/38 DGMS. Hinta 390 euroa. (Sama automaattiryypyllä Weber 38 DGAS 430 euroa)
Tämä on rattailla yhtaikaa aukeava esim. Ford V-6 2.3-3.0 koneissa käytetty kaasutin. Käsikäyttöisellä rikastimella. Pulttijako 46 x 93, eli sopii useisiin vakioimusarjoihin. Esim Opel CIH, Ford OHC, monet BMW:t laipalla tai ilman... 38/38 on mainio viritettyyn katukoneeseen, yleensä 2000 cc alkaen. Myös pienempiin kireämpiin koneisiin. Yhden kaasarin ratkaisussa ei kannata käyttää yli 300 asteista nokkaa. +300 asteisille tuplat.

Weber32DGAV
* Weber 32/36 DGAV. 380 euroa. Automaattirikastin. Kiinteät kurkut 26 ja 27 mm. Jako 46 x 93. Sovitettavissa monet 1600-2600 koneet. (Alunperin Ford) Nyt taas saatavilla. Automaattiryypyn elinikä on noin 100000km. Kunnossa ollessaan se on helppo ja mukavasti käyttäytyvä. +200000km lukemissa automaattirikastin on pelkkää tuskaa. 

Weber32DATturbo

* Weber 32/32 DAT TURBO. 720 euroa. LOPPU. Ei tällä hetkellä saatavilla lisää. 
Mekaanisesti vaiheittain aukeava. Automaattiryyppy. Se oikea turbokaasutin. Parhaimmillaan kadulla alle 1,2 kilon paineissa. Pulttijako imusarjaan 46 x 87 mm.

 

Merkkikohtaiset Weber korvauskaasuttimet

WeberNo1

Tilaustavaraa yleensä 1- 2 viikon toimitusajalla. Merkkikohtaiset Weber korvauskaasuttimet on suunniteltu korvaamaan alkuperäisen, usein muun merkkisen vakiokaasuttimen. Kaasuttimet tulevat useimmiten käsikäyttöisellä rikastimella ja ovat tarkoitettuja manuaalivaihteiseen autoon. Joihinkin automaattivaihteisiinkin löytyy oma sarja. Nämä eivät ole virityskaasuttimia, vaan mahdollisimman helppoja ja taloudellisia vakiokaasuttimia. Sarjassa tulee mukana kaikki tarpeellinen, jotta kaasutin käy alkuperäiseen imusarjaan, ilmanpuhdistimeen, kaasuvipuihin ym. Tarvittavat tiivisteet, rikastinvaijeri, mahdolliset sovitelaipat ym. kuuluvat hintaan. Kaasutin on myös säädetty valmiiksi sopimaan kyseiseen vakiokoneeseen. Konekohtaisesti kannattaa säädöt tarkistaa ja tarvittaessa tarkentaa. Kaikki moottorit ovat enemmän tai vähemmän yksilöitä, silloin kun ensimmäinen kaasutin on ajettu loppuun. Mukana kuvat ja ohjeet. Kysy saatavuus omaan autoosi. Hintataso 2-kurkkuisilla useimmiten 360-450 euroa ja 1-kurkkuisilla 250-350 euroa. Kuvassa yllä tyypillinen Pierburgin korvaava Weber DMTL VW/Audi/BMW. Alla kuvassa merkkikohtainen korvari yksinkertaisimmillaan. Ford Kent Fomocon tilalle Weber ICH joka sopii käytännössä suoraan.
Tässä suosituimmat sarjat, mutta moniin muihinkin löytyy:

- BMW 318/518 E30 vm 83-88 Weber 32/34 DMTL (korvaa Pierburg ) 410 euroa.
- Fiat 500 ja 126. Weber 26 ja 28 IMB. Alkuperäinen kaasutin. Hinta 280 euroa.
- Ford Escort Mk1,Mk2 1100,1300 Kent. Weber 34 ICH. (korvaa Fomoco). Putsarin kiinnitys 52mm.  285 e.
- Ford Escort, Capri 1600 GT Kent. Weber 32/36 DGV. (korvaa Weber DGAV) ei rikastinvaijeria. 290 e.
- Ford Capri, Cortina ym 1600 OHC. Weber 34 ICH. Putsarin kiinnitys 59mm. (1529002600 Fomoco.)  285 e.
- Ford Sierra 2.0 OHC 85-89 Weber 32/34 DMTL. (korvaa Weber 30/34 DFTH) 360 e.
- Ford Transit. Suoraan sopiva sekä Fomocon kiinteäkurkkuisen tilalle. 285 euroa 
- Ford V-6 3.0 Weber 38/38 DGMS (korvaa Weber 38/38 DGAS) 390 e.
- Land Rover 2286cc Series II & III LeftHandDrive. Weber 34 ICH. (korvaa Zenith 36).  Hinta 285 euroa.
- Land Roveriin saatavilla myös sovitelaipalla 2-kurkkuinen vakioon imusarjaan, tai uusi imusarja 2-kurkkuiselle Weberille. 
- Saab 96 1-kurkkuista kaasutinta lista ei tunne mutta Ford 1.7 V-4 koneen korvarin kyllä...
- VW Golf 1800 tai 1600 83-90 Weber 32/34 DMTL (korvaa Pierburg) 410e.

NYT saatavilla myös uusia alkuperäisiä SOLEX vakiokaasuttimia lähinnä 70-80-lukuisiin ranskalaisiin autoihin, kuten Renault 4, 5, 6, 12, 16 sekä moniin Peugeot ja Citroen ja DAF -malleihin. Kysy tarkemmin. NOS, eli aitoa vanhaa käyttämätöntä tavaraa. Hintaluokka samalla suunnalla kuin Webereissä. Toimitusaika 1-2 viikkoa jos vaan sopiva malli vielä löytyy. Kaikkia malleja ei ole, eikä lisää tule. Näitä ei ole valmistettu enää muutamaan vuosikymmeneen.

WeberKorvariFordICH
Tässä Fordin merkkikohtaisessa (Kent 1100-1300) on minimaaliset lisäosat mukana. Kuvassa näkyy myös tyypilliset mukana tulevat paperit. Asennuskuva saattaa olla sama useammassakin sarjassa, kuten tässä Kentin ja OHC:n koneille, vaikka sarjat tilataankin eri numeroilla koska kaasareissa on erilaiset säätöosat sisällä. Listauksen eri versioiden säätöosista löytää ohjeiden toiselta sivulta.

Weberkyltti

Yhteystiedot ja tilaukset

Free Technics Oy
Käyntiosoite: Vihnetie 2
Postiosoite: Jussinpellontie 2
20780 Kaarina. Finland
Puhelin 0400-911356
(Poistuva 02-2432781)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tili FI8457108320035523

Haku

Language

englanti

ruotsi

Puhelinaika
 Ma - To: 10:00 - 15:00
Usein klo 17:00 asti.
Perjantaina suljettu. 

Myymälä avoinna
Ma - To: 10:00 - 15:00
ja sovittaessa muulloinkin.
Perjantaina suljettu.

Free Technics Oy
Käyntiosoite: Vihnetie 2
Postiosoite: Jussinpellontie 2
20780 Kaarina, Finland

Puhelin: 0400-911356
(Poistuva puhelin: 02-2432781)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tili FI8457108320035523