Tuplavaijerisarjat, tankosarjat ym.

Vivustosarja

Yleismallinen tankosarja pysty- tai vaakaimukaasarille. Tässä yksi työntötanko jolla voi käyttää joko yksittäistä kaasutinta, tai paria jotka on synkattu keskeltä yhteen. Akseli on tarkoitus kannattaa mukana tulevilla uniball osilla. Tankoa pyöriteään toisen vivun avulla joko auton omalla vaijerilla tai tangolla. Alumiinipaloissa on mahdollisuus välittää liikettä lyhyemmäksi tai pidemmäksi. Kaasuvipu keskellä sopii vain Weberiin, mutta tankosarjaa pystyy käyttämään missä vaan kaasutinmerkissä. Made in UK. Tilaustavaraa. Hinta 190 euroa.

Vivustosarja kahdella tangolla

Yleismallinen tankosarja jossa 2 työntötankoa kaasareille. Tällä voi käyttää kahta kaasutinta laittaen kummallekin oman työntötankonsa, tai 6-konetta joissa on synkkavivut molemmissa väleissä. Weber, Dellorto, Solex, Mikuni, SU ym. Kaasuvivut sopii vain Weberiin. Made in UK. Tilaustavaraa. Hinta 250 euroa.

Vivustosarja kolmella tangolla

Kunnollinen vivustosarja kolmelle kaasuttimelle rivikoneeseen. Sarjassa on mukana DCOE kaasuvivut kolmelle kaasareille. Jokaiselle kaasarille tulee oma työntötankonsa. Mukana myös T-mallin Bensabanjoliittimet jotka sopii vain Weberiin. Mahdollista käyttää myös Dellortot , Solexit ja SK ym, mutta kaasuvivut ja bensaliittimet sopii vain Weberiin. Made in UK. Tilaustavaraa. Sarjan hinta 360 euroa.

Vivustosarja vaijerille

Merkkikohtaisia kaasuttimille, mutta yleismallisia autoon nähden. Tilantarve 5cm Weberin päälle. Voidaan asentaa vetämään joko vasemmalta tai oikealta. Sopivuus 1x tai 2x DCOE Weber. Auton omalle vaijerille. Ei vaijeria mukana. Kunnollinen sarja. Made in UK. Mukana kaasareiden väliset pitkät synkkavivut. Hinta 190 euroa.

Tuplavaijerisarja Webereille

Alumiinirunkoinen tuplavaijerisarja DCOE ja DCO Webereille. Hintaan kuuluu myös synkkavivut Webereiden väliin. Mukana vaijerit sekä yleismallinen palikka vaijereiden kiinnitykseen kaasupolkimeen. Öljyä vaijerit ennen asennusta. Suojaa vaijerit kuumalta jos viet pakosarjan läheltä. Laadukas sarja jota ei pysty kääntämään toisin päin vetäväksi. Portaaton säätö liikeradan pituuteen. Tässä on korjattu monet aiempien yritelmien heikot kohdat. Nättiä työn jälkeä. Kunnon puslat keinupalassa. Ei mutkaa työntötangossa. Varmistuslukitus kuulanivelissä. Made in UK. Tilaustavaraa. Sarjan hinta 235 euroa.

Weber DGV Ford Kent vivusto

Vastaava kuin Fordin alkuperäinen Kent Mexicossa DGV Weberillä. Sopii alkuperäiseen Kentin 711-alkuiseen DGV imusarjaan suoraan. Tilaustavaraa. Hinta 165 euroa.

Weber DGV Ford Kent vivusto käytetty

Fordin alkuperäinen vivusto Kent Mexicossa DGV Weberillä ja viimeisissä GT/Sport malleissa. Sopii alkuperäiseen Kentin 711-alkuiseen DGV imusarjaan suoraan. Vivuston hinta 80 euroa.

Weber DGV Ford OHC

Vastaava kuin Fordin alkuperäinen OHC Fordeissa DGVja DGAV Weberillä. Sopii alkuperäiseen OHC DGV imusarjaan suoraan, siis vuosimalliin -85 asti. Tilaustavaraa. Hinta 185 euroa.

Rikastinvaijeri

Yleismallinen kunnollinen rikastinvaijeri. Saatavilla vaihtoehdot pianolankaa tai punottua vaijeria. Hinta ja muut tiedot molemmissa samoja. Ryypyn saa lukittua päälle nupistä kääntämällä. Läpivientikohdasta koriin vaijerin runko on D-muotoinen. Muista öljytä ennen asennusta. Älä vedä vaijeria kokonaan pois kuorestaan. Vaijerin kuoren pituus noin 135cm. (saatavilla myös 180cm pitkää) Punottu- sekä pianolankavaijeri sopii DGV, ICH ym vakiotyyppiset Weberit. Pianolankavaijeri sopii tuplat DCOE Webereihin ja muut vaakaimut. Hinta 50 euroa.

Käytetty Dellorto vivusto

TLK1D vaijerisarja käytettynä ilman vaijereita. Malli jossa vaijerit kulkee venttiilikopan yli. Sopii vain Dellortoon. Hinta 30 euroa.Vaijerisarjat DCOE ja DCO Webereille LP1000, LP2000 ja LP3000

Merkkikohtaisia kaasuttimille, mutta yleismallisia autoon nähden. Nämä LP -sarjat on toimivimpia mitä on nähty. Tilantarve 5cm Weberin päälle. Saatavilla myös malli LP3000 joka tulee Weberin alle. Kuvissa olevat päälle asennettavat LP1000 ja LP2000 mallit voidaan asentaa vetämään joko vasemmalta tai oikealta.


LP1000. Sopivuus 1x tai 2x DCOE Weber. Auton omalle vaijerille. Ei vaijeria mukana. Kunnollinen sarja. Mukana kaasareiden väliset pitkät synkkavivut. Hinta 190 euroa.


Kuvassa LP1000 synkkavipua lyhennetty noin 8mm jolloin sopii Volvon vinokoneen imusarjaan. Vakiona on siis varsin pitkä. Leveys ulkopinnasta toiseen 38mm. Siis maksimi kaasuttimen runkojen väli. Syytä huomata että vivut tulee noin 2cm kaasarin laipoista imusarjan puolelle. Saattaa vaatia lisätilan tekemistä imusarjaan tai tavallista paksummat levyt väliin. Näitä LP1000 mallisia synkkavipuja DCOE ja DCO Webereille myydään myös erikseen. LP1000 sarjan hinta synkkavipuineen 190 euroa.
LP2000. Muuten sama kuin LP1000, mutta tässä mukana 2 kevyttä vaijeria ja niille tarvittavat kiinnikkeet. Vaijereiden pituus 150/175cm. Suojaa vaijerit kuumalta pakosarjalta. Hinta 200 euroa.


 LP3000. Vastaava kuin LP1000, mutta asennus kaasuttimen alle. Synkkavivut mukana tässäkin. Vipujen leveys ulkopinnasta toiseen 38mm. Siis maksimi kaasuttimen runkojen väli. Soveltuu yhdelle tai kahdelle DCOE Weberille. Vetosuunta käännettävissä. Vaijereilla 190 euroa sarja tai ilman vaijereita hinta 190 euroa.
Merkkikohtainen vipusarja Ford DGV. LP4232. Hinta 175 euroa.Rikastimen muutossarja Weberiin. Muuttaa automaattiryypyn käsikäyttöiseksi. Sopii sekä vesikiertoiseen että sähköiseen automaattiryyppyyn. Mukana rikastinvaijeri sekä holkki vesikierron yhdistykseen. Fordin V-6 koneissa vaijeri lähtee hankalaan suuntaan, eli tekee pitkän lenkin. Muutossarja sopii Weberin malleille DGAV, DGEV, DGAS, DGES, DFAV ja DFEV. Hinta 175 euroa.


KÄYTETTYJÄ VIVUSTON OSIA:
* Alfa Romeo. Alkuperäinen käytetty kaasuvivuston osa tupla vaakaimujen asennuksesta. Aikakaudelta ennen kaasuvaijeria. Purkukuvassa osat 1 ja 2. Hinta 30 euroa.
* Alfa Romeo Boxer. Kahden 2-kurkkuisen pystykaasuttimen tukeva alkuperäinen vivusto. Sisältää kannakkeet imusarjan pääle sekä poikittainen tanko. Hinta vivustolle ja imusarjoille yhteensä 100e. Hinta vivustolle 60 euroa.
* Sunbeam Avanger / Sunbeam Talbot TI. Sunbeam/Talbot alkuperäinen vivusto. Sopii ylläolevan malliseen imusarjaan jossa kolme pultinpaikkaa keskellä. Hinta 40 euroa.
* Porsche 911 1965-66 Solex kaasuttimien pitkä poikittaistanko. Kaupan päälle vaihteiston sivuun tuleva kaasutanko joka on sama vielä paljon uudemmissakin. Original old Porsche 911 Solex 1965 linkage. Hinta Price 350 euro.